Stavem Begravning hjälper oss att sikta uppåt

Nu står det klart att Stavem Begravning kliver in som sponsor till föreningen. Företaget som med värme, engagemang och värdighet ser till att ert avslut blir ett vackert minne.

Stavem Begravning är ett familjeföretag som sedan 2010 drivs av Thomas och Helene Stavem. Begravningsbyrån med kontor i centrala Surahammar har lång erfarenhet av att skapa värdiga och fina avslut.

Thomas

& Helene lägger stort värde i det personliga mötet. Då varje människa är unik, blir också varje begravning unik. Oavsett om man önskar en begravning i all sin enkelhet, eller en mer påkostad och omfattande ceremoni, är det vårt uppdrag att alltid tillgodose familjens önskemål. Ofta är det också de små detaljerna man i slutändan minns mest. En väl genomförd begravning ger familjen möjlighet till avslut och ett ljust minne att bära med sig i framtiden. (Text från Stavems hemsida).

Vi riktar ett stort och hjärtligt tack till Stavem Begravning, för att de med sitt stöd och sin verksamhet ger oss alla möjligheten att sikta framåt och uppåt.

Du kan läsa mer om Stavem Begravning på deras hemsida

https://stavem.se/

Text: Mattias Forsberg