inför Visby/Roma

På tisdag drar Play In:serien igång.

Nu är seriespelet över för denna gången. Det har varit en ytterst märklig säsong under en synnerligen annorlunda tid. Men efter att ha missat allettanplatsen så har sedan Hammers revanscherat sig genom att vinna Fortsättningsserien, och nu kommer belöningen – slutspel, play in, play off… kärt barn har uppenbarligen många namn…

Det första steget blir ett möte med Visby/Roma i bäst av tre matcher. Serien inle

ds i Halmstad Arena. Returmötet spelas på Gotland på fredag och en eventuell tredje och helt avgörande match spelas på lördag, även den i Visby.

– Vi är förstås heltaggade och ser fram emot att få komma igång, säger Fredda som menar att man går in i denna serie som underdogs.

– Ja, det är ju Visby som har spelat i Allettan, så pressen ligger främst på dom att gå vidare. Vi har full respekt för dom och vi vet att när det vankas slutspel så brukar de vara heta, säger Fredda som vill se sitt egna lag tända till och fortsätta spela med hög intensitet.
– …och att vi fortsätter att vara samlade och hålla det enkelt. Spelet i powerplay och boxplay blir också viktigt, avslutar Fredda som även meddelar att linköpingslånet Theo Angesved har kallats hem till LHC igen.

Följ websändningen av matchen HÄR!