Tredje raka förlusten för Enköping

På fredagskvällen inkasserade Enköping sin tredje raka förlust på försäsongen. Lindlöven kom till Bahcohallen och förstörde fredagsmyset genom att vinna med 2-6 (1-1, 1-2, 0-3).

Nej, det taggar knappast i särskilt bra för de grönsvarta Enköpingsspelarna just nu. Säsongens tredje raka förlust, och dessutom andra raka nederlaget mot Lindlöven, kom alltså på fredagskvällen då det var upplagt för feststämning och revanschlusta i Bahcohallen.

Men istället var det Lindlöven som var det hetare laget sett över 60 minuter och manövrerade skickligt ut hemmaspelarna ju längre matchen led.

Halvvägs in i matchen var det 2-2 på tavlan men den andra halvan av matchen vinner Lindlöven med 0-4. Visserligen var matchbilden något jämnare än siffrorna visar. Samtidigt var det ett ineffektivt hemmalag där fokus allt för ofta lades på fel saker istället för att peppa varandra för att hämta in underläget

Visst skapades målchanser men när det väl kom till ett bra läge var det som att siktet var helt snedjusterat och mer än en målchans bommades helt.

Efter fyra avverkade försäsongsmatcher är det blott en seger och med tre matcher kvar innan seriepremiären finns en hel del att jobba med i ESK.

 

ESK – Lindlövens IF 2-6 (1-1, 1-2, 0-3)

Skott: 19-27

ESK:s mål: Johan Eek, Daniel Andersson.

Målvakt: Benjamin Johansson 77,77%