Två mål i matchens sista minut tog Dalen till serieledning

Två sena mål av HC Dalen där det ena var en riktig delikatess av Andreas Røykås-Marthinsen gjorde att Dalen bärgade tre poäng mot Forshaga IF.

Matchen började lite trevande för HC Dalen som bjöd hemmalaget på en hel del chanser i den första perioden. Nyförvärvet Colton Kalezic gav dock gästerna ledningen med sitt första mål i dalen-tröjan. Han skulle senare också spela fram Kristian Røykås-Marthinsen som sköt 2-0 i inledningen av den andra perioden och därefter tog Dalen över.

Hemmalaget reducerade dock genom gamla dalen bekantingen Linus Tjulander. Men inom i slutminuten av matchen så gjorde Dalen både ett och två mål genom Hugo Rostedt och lagkaptenen Andreas Røykås-Marthinsen vars mål var en riktig delikatess. Resultatet ikväll gör att Dalen klättar upp i serieledning i den västra serien.