Övertids förlust mot Väsby

I den första perioden kommer Lindlöven ut riktigt bra och skapar mycket chanser mot Linus Ryttar men han håller tätt, det känns lite som att övriga i laget sitter kvar i bussen. Löven har 3-4 riktigt saftiga lägen första 10 minuterna av perioden men lyckas inte få in pucken men 15.45 kommer första målet, det är Filip Barklund som bryter igenom Väsby försvaret Ryttar gör en räddning men Isak Jonsson är där och trycker in returen ass även Widmark. 1-0 står sig perioden ut.

Andra perioden ser inte ut som den första, Väsby trycker ner Löven med långa anfall och i den 10:e minuten trycker Christian Hägg in 1-1 från nära håll på Jonathan Frykholm ass Åsell och

Falk. Därefter lyfter Löven upp spelet och det känns som att spelet står och väger. Sedan tar Markus Yngvesson en väldigt billig utvisning på Joel Kiiriki i slutet av perioden och Erik Aterius gör då 2-1 ass Wassenius samt Thorstensson, olyckligt när det bara återstår 6 sek av perioden.

Två minuter in i tredje perioden är Barklund framme igen och denna gång skär han in och går i sidled innan han från nära håll sätter pucken mellan benen på Ryttar  ass Lindström samt E.Lindgren. Men det hinner bara gå 30 sek så gör Väsby olyckligt 3-2 genom Rasmus Sörgardt ass Wassenius samt Nousiainen och bara 3 min senare styr Hägg in sitt andra ass Åsell och Ewertzh och det känns som att Väsby skall ta med sig 3 pinnar till Stockholm, men Lindlöven ville annat.Filip Barklund trycker in 3-4 i numerärt överläge  efter 52 min och Löven forcerar men Väsby försvarar sig väl och håller undan. 58.25 rycker Löven ut Frykholm och satsar på 6 utespelare och 59.16 trycker Isak Jonsson in sitt 2:a mål för kvällen och det är kvitterat. Rättvist slutar det 4-4 och det går till förlängning.

Under övertiden skapar lagen inte mycket men Calle Åsell rycker åt sig pucken och trycker upp den in krysset 62.27 och matchen är över. Surt för grabbarna att man inte får med sig några vinster men det är bara jobba på så vänder det