Tung förlust mot Eskilstuna Linden

Trots en festlig inramning med över 300 betalande på läktaren, många familjeaktiviteter och ett stort övertag i puckinnehav lyckas man inte vinna matchen mot ett smart och effektivt Linden.

Coach Per Lundell:
-”Tycker vi började bra med mycket fart och driv i det vi gjorde. Första målet kommer efter elva minuter genom Filip Nordström. Linden hinner kvittera innan första perioden är slut.
I den andra gör Eskilstuna laget 2-1 redan efter tre minuter och vi får jobba för att komma i kapp, men tycker att vi ligger på och stressar Linden till misstag. Vi får också utdelning och på en minut

gör vi två mål genom Robert Thellberg och Gabriel Johansson.
Den tredje perioden kontrollerar vi ganska bra, men tyvärr så släpper vi in två mål varav det sista är 15:33. Därifrån får vi jaga en kvittering men lyckas inte med det.
Nu får vi se fram emot sista matchen mot Borlänge innan serien vänder.”

Nu på onsdag åker alltså laget och gästar Borlänge för att kriga om de tre poängen, tre poäng som kan betyda mycket i den fortsatt jämna tabellen. Det skiljer endast sex poäng mellan Mariestad i toppen och Forshaga på en sjätte plats. I och med gårdagens förlust knappar dock Eskilstuna Linden in på Forshaga i tabellen och ligger nu endast fyra poäng efter på sin sjundeplats.