Seger i derbyt mot Segeltorp

Det blev en övertygande seger i derbyt mot Segeltorp under söndagseftermiddagen. Slutsiffrorna skrevs till 8-0 och därmed tar vi nio poäng av nio möjliga den gångna veckan, vilket tar oss upp på en Allettanpositon.

Vi gör återigen en riktigt bra insats över 60 minuter. Det känns som laget har börjat hitta rätt i sitt spel och man kuggar i på ett helt annat sätt än vad man gjort tidigare på säsongen.

Att laget får

göra åtta mål framåt igår var väldigt bra för självförtroendet, men också att hålla nolla bygger självförtroende och en trygghet i försvarsspelet. Vi släpper endast till 10 skott, men några av de gångerna får Pontus kliva fram och göra några riktgt vassa räddningar.

Något som också var väldigt roligt att se under gårdagens match var att hela team 10 var på plats för att heja fram grabbarna i A-laget. Killarna och tjejerna som var på plats fick se en riktigt underhållande ishockeymatch med mycket fart, finess och snygga mål.

Stor eloge och ett stort tack till alla ledare, barn och föräldrar i team 10 som var på plats och stöttade A-laget till seger. Det är så här man bygger klubbkänsla!

Tack också till våra matchsponsorer Grindstuganbygg & Platt samt Blomstrande Ting.

Nästa match spelas på onsdag borta mot Hudiksvall. Mer info om den matchen kommer under tisdagen.