Inför Borås Hockey – Kalmar HC

Borås Hockey – Kalmar HC, tisdag 9 mars, Borås Ishall

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Kort mellan matcherna, match redan imorgon igen. Hur var stämningen på träningen idag?
Stämningen inom gruppen var bra. Däremot efter en förlust så märks det alltid dagen efter. Ett nytt fokus och en revanschlust byggs upp omgående inom laget. Det ser jag som ett sundhetstecken.

Utifrån analysen av gårdagens match, vad tryckte ni på för spelarna under träningen?
Det är lätt vid motgång att se allt mörkt och negativt, men det kommer fan inte ta oss framåt med ett sådant mindset. Vi gjorde givetvis mindre bra saker igår, det blundar vi inte för. Med öppna ögon ser vi bristerna och tar lärdom, då föder vi utveckling. Vi gjorde bra saker igår, väldigt bra saker spelmässigt stundtals. Vi hade en hel del individuellt bra prestationer också. Det tar vi med oss. Vi lyfte och tryckte på det positiva idag. Vi ska växa med uppgiften tillsammans.

Kalmar hemma imorgon, vad blir viktigt i matchen?
Som jag sa så gjorde vi bra saker igår, däremot är det små detaljer vi ska tänka på. Det kan vara allt från positioneringen i egna zon till hur vi vill vända spelet på ett effektivare sätt.

Hur ser truppen ut?
Enda förändringen imorgon är att Ossipov är på skadelistan och att Viktor Johansson är tillbaka i laguppställningen. Några ändringar har vi gjort i femmorna. Förhoppningsvis kan det ge en effekt och att vi får igång vår offensiv igen.