Insamlingen Supporterspelaren gör comeback – ditt bidrag kan göra skillnad

Insamlingen Supporterspelaren gör comeback i Vimmerby Hockeys regi. Från och med ikväll startar en insamling för att stärka truppen ytterligare inför kommande säsong.
Läs mer nedan. 

Vimmerby Hockeys lagbygge 21/22 är starkt rustat för kommande säsongs utmaningar i hockeyettan.

MEN. 

Nu vill vi spetsa till truppen ytterligare med en vass spelare till seriestart. 

Och vi behöver din hjälp som samarbetspartner och supporter – där din hjälp kan göra stor skillnad. 

Insamlingen startar ikväll – och kom ihåg swishnummer 1230502476 under hela insamlingen. 

Klubb- och sportchef Morgan Persson förklarar här nedan mer om tankarna med Supporterspelaren. 

Vad söker vi?
– En spelare som kan göra skillnad i vårt lag och den här ligan. I utgångsläget letar vi efter en forward. Erfarenhet, rutin, storlek och poäng är några egenskaper vi vill ha i den här spelaren. Det kan vara en svensk spelare, och det kan vara en import. Egenskaperna och plånboken avgör, målet är att ha en lösning i september.

Varför gör vi det här?
– Vi ser det främst som en möjlighet för supportrar och samarbetspartners att stärka sin delaktighet ytterligare i klubben. Vimmerby Hockey har en stark ekonomi, men konkurrensen i hockeyettan är hård, inte minst ekonomiskt. För att kunna lösa en spelare med de egenskaper vi söker, krävs externt kapital. 

Vad behöver vi?
– Alla bidrag, stora som små är väldigt viktiga och kan vara helt avgörande. Och vi sätter ingen limit. Men jag skulle säga att vi behöver cirka 80- 100 000 kronor eller mer. Då har vi goda möjligheter att landa en spelare med högt attraktionsvärde i Vimmerby Ishall till hösten. 

Vad erbjuder vi?
– Med jämna mellanrum kommer vi att lägga ut olika förmånliga erbjudanden, som alla som bidrar i insamlingen har möjlighet att ta del av. Det blir utlottningar, priser och kampanjer som den som bidrar till insamlingen kommer kunna ta del av.