Rallarbo blev ett bekvämt byte

Det låg förväntningar i luften i den svåra bortamatchen mot Strömsbro. Skulle Vallentuna fortsätta vinnarspåret och ta sig närmare play-in platsen eller?
Vid vinst så skulle Vallentuna mer eller mindre säkra HockeyEttan kontraktet för 21/22 och dessutom utöka avståndet ned till Strömsbro. Dessutom var det en annan viktig match i just denna omgång mellan Segeltorp och Nyköping där avståndet för Vallentuna ner till Nyköping kunde bli 6 poäng vid vinst för Segeltorp och vid förlust för Segeltorp 12p upp till Vallentuna.
Vad hände igår kväll? Många som undrat så här dagen efter.
Vallentuna tog till slut en tung seger med 6-4 men man var lite besvikna på de 3 insläppta målen i sista perioden där man ledde med 6-1 fram till 8:e spelminuten men släppte upp Strömsbro men utan att de lyckades hota med mera. Men störst förundran blev det nog när resultatet kom från den andra matchen där Segeltorp har 4-4 men plockar sin målvakt 59.43 och förlorar med ENG 4-5, märkligt.

Vallentuna hade i händelse av oavgjort resultat i matchen mellan Segeltorp och Nyköping haft 4 eller 5p ner till Nyköping och 10 eller 11p ner till Segeltorp och ett ännu bättre utgångsläge inför de sista matcherna.Men,men..,det är ju bara hockey i dessa tider!!!, så spelet går vidare hoppas man med tanke nu också på det osäkra beslutsläget för  Corona och alla nya restriktioner som svänger för varje timme snart.