Uppsnack inför Träningsmatchen mot Lindlövens IF onsdag 25/8 kl 19.00 i Vallentuna Ishall

Säsongen har kommit igång och vi kommer att spela vår första träningsmatch på försäsongs uppladdningen. Från västra serien tar vi emot Lindlöven som förra säsongen inte mötte upp de förväntningar som fanns utan missade Allettan, spelade Vårettan och föll på mållinjen mot Eskilstuna Linden som knep första platsen och Play In match.

Just från Eskilstuna Linden har vi plockat in nygamle Oskar Carlsson till denna säsong och vi passade på att ta pulsen på Oskar.

Tjena Oskar, hur är läget efter 1 1/2 vecka på is och tillbaka i Vallentuna tröjan?

Känns jättebra och inspirerande och det börjar kännas lite i kroppen men det skall bli kul med match och se var vi  och givetvis jag själv står.

Vad är skillnaden på Vallentuna idag och förra sejouren du gjorde?

Mycket mer proffsigt på alla nivåer med våra tränare, fystränare, läkare, rehab team, ett grymt gym i ishallen, CCM med nytt material (klubben har bytt ut Bauer inför denna säsong), alla personer runt laget, målet att nå en topp position och att försöka ta oss till Alle

ttan där konkurrensen kommer att vara stentuff. Vallentuna Hockey hjälpte oxå till att mitt och min sambos boende blev nära hallen vilket gör att man fördelar tiden på ett bättre sätt.

Hur ser du på din egen roll, vad kommer du att ha för roll?

Eftersom jag är lite äldre och med rutin så vill jag ha hög egen lägsta nivå, jag kommer att se till att göra mina poäng, täcka skott, se till att vi vinner matcher och givetvis ta det hårda jobbet på alla  träningarna och matcher.

Årets nya upplägg har gjort att Östra serien ser ut att bli stekhet, vad blir Vallentunas signum? 

Vi skall var väldigt jobbiga att möta, när motsåndarna kommer till oss eller vi till dem så skall de inte kunna jobba ner oss. Vi kommer att spela fulla 60 minuter och vi kommer att avgöra matcher i olika skede av matcherna så om det är 2 sekunder kvar av matchen. Lagbygget har formats fram succesivt under våren av GM och tränarna och vi besitter mer fysiskt starka spelare, vi skall helt enkelt vara jobbiga att möta, tighta i defensiven och slutligen har vi två fantastiska målvakter som gör att vi skall släppa in få mål. Enkelt så!

Vad säger du om dagens motståndare?

Vi möttes ju fyra gånger förra säsongen med  facit 1 vinst, 3 förluster varav en vid förl. så där hoppas man ju på lite revansch och Vallentuna har ju spelat förr mot Lindlöven i olika sammanhang så det skall bli kul att få check på första matchen.

Lindlöven har kvar en 10-12 spelare från förra säsongen och just nu fyra intressanta nyförvärv i form av Anton Björkman, Isak Jonsson, Zikmund Mróz och William Lindgren.

Vi säger tack till Oskar och välkomna imorgon kl 19.00 till Vallentuna Ishall för att se live hockey på plats igen.

 

Vallentunas Dennis Finn Olsson om klubbytet och rådet från pappa: “Bli inte som mig…”