Närmare en vinst, men ändå inte.

Sura hade inför derbyt mot Köping fått tillbaka flera av de spelare som har saknats i de senaste matcherna och bjöd upp till en bra match.

Man tog också ledningen, när Charlie Hellström snirklade sig igenom och la in pucken i Köpings kassen. Men Köping bäde kvitterade och tog ledningen innan perioden var över. Skotten 6-18.

1:55 in o andra perioden kvitterade Jakob Foslund i numerät överläge, men Köping åter tog ledningen minuten senare. I numrerrät överläge så kvitterade Sura återigen, Marcus Wahlgren styrde in Conny Strömbergs passning. Så 3-3 stod

det efter två perioder. Skotten i andra 12-9.

Så i sista peroden, när Sura drog på sig några utvisningar toh Köping ledningen igen och ökade på till 3-5, bägge målen i numerärt överläge. 9-13 belv skotten i sista perioden, totalt 27-40.

Nu återstår en match innan grundserien är färdigspelad, Nyköping borta på onsdag.

Surahammars IF-Köping HC 3-5 (1-2, 2-1, 0-2)
Skott: 27-40 (6-18, 12-9, 9-13)