ROOKIE BAR

Vi serverar vällagad husmanskost med mycket kärlek!

ROOKIE CAFÉ & RESTAURANG
Vallentuna Ishalls eget vardagsrum beläget vid Vallentuna IP. Rookie Café & Restaurang brinner extra mycket för alla idrottare med familjer som rör sig i området och här serveras utsökt lunch med husmanskost och vällagad mat under hela dagen i en avslappnad miljö.

Eftermiddagar och kvällar finns det matlådor för avhämtning, perfekt för idrottare och deras familjer när det är ont om tid. Det finns också kioskvaror med dryck och snacks. Rookie Lounge är platsen att avnjuta hockeymatcherna med ett förbokat VIP paket med mat och dryck!

GOD MAT ALLA DAGAR
Varför inte äta middag och se matcherna i Hockeyettan på bästa fönsterplats!?
Från kl 16 på vardagar och hela helgen serverar vi flera olika alternativ till våra matlådor. Välj mellan bla hamburgertallrik, nachotallrik, sallader, vegetariska alternativ och dagens special. Vill du se matchen vid våra fönsterbord rekommenderar vi att du bokar i förväg för att säkra din plats.

CAFÉ & KIOSK
Bråttom eller bara liiite hungrig?? Ta en korv, toast eller macka.
Vårt café har alltid nybryggt kaffe, stort sortiment av té, mackor, bullar, munkar, delicatobollar, mazariner, smoothies mm.
I kiosken finns allt från energibars och funktionsdryck till klassiker som kexchoklad och godispåsar.

MATLÅDOR
Din tur att laga middag? Svårt att hinna äta innan träningen? Vi har goda matlådor och sallader som kan ätas på plats eller tas med. All mat tillagas på plats i vårt eget kök. Som oftast kan du välja mellan flera alternativ som tex Korv Stroganoff, Köttbullar och pastarätter. Beställ dagen innan för att få rabatt! Från 65 kr

LUNCH VARDAGAR KL 10-14
Vi serverar vällagad husmanskost med mycket kärlek! En ny rätt varje dag och stående alternativ med en pastarätt. en fiskrätt, sallad och vegetariskt.
Salladsbuffé, nybakat bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka ingår alltid. På fredagar bjuder vi dessutom på en dessert med allt från smulpaj till chokladkaka.
God mat serverad vid bordet och alltid enkelt att parkera, vi strävar efter att du alltid ska känna dig välkommen hos oss!

ROOKIE LOUNGE
En effektiv lösning för inspirerande möten med unika möjligheter. Rookie Lounge har dagsljus och utsikt mot omgivningen samt in i ishallen. Projektor och smart TV för presentationer, Whiteboard och printer. Beställ frukost, lunch, middag eller fika som serveras i lokalen eller restaurangen efter era önskemål. Buffébord med kyl i lokalen. Max kapacitet är 54 personer i teatersittning plus 14 sittplatser i snurrfåtöljer samt 8-10 platser i soffa monterad mot vägg.

VARMT VÄLKOMNA!
Kontakta oss gärna för bokningar och beställningar på telefon eller mejl. Se även mer information på vår hemsida.
Tel: 08 300 680. E-post: [email protected]   Hemsida: www.rookiebar.se
Hoppas vi ses snart!

Varma hälsningar
Team Rookie