Storseger borta mot Segeltorp

Strömsbro fortsätter åka med sitt segertåg när man idag tog den sjätte raka segern borta mot Segeltorps IF. En stark förstaperiod avgjorde matchen där man hade ledningen med 1-4.

Strömsbro körde full gas redan från nedsläpp. Efter att man skjutit en icingpuck och tekningen släpptes i egen zon kunde Kim Persson störta mot motståndarkassen direkt från båset och sätta ledningsmålet för gästerna. Rallarbo trummade på och några minuter senare stod det 0-2 på tavlan efter att David Deutsch satt en retur på nära håll. Men det skulle inte sluta där. Lillebror Deutsch gjorde 0-3 efter nästan åtta minuters spel och då tog Segeltorp en timeout och man bytte även målvakt i samma sväng. Men det hjälpte föga, Segeltorp drog på sig en slashing och Strömsbro behöll trycket i offensiv zon och kunde göra det fjärde målet för eftermiddagen genom Christoffer Persson. Men innan periodpaus skulle hemmalaget få in en reduceringspuck. I numerärt överläge skickade Muhammed Kücukyildiz in 1-4.
Matchen kändes avgjord trots att Segeltorp spelade upp sig i den andra perioden. Joakim Axman kunde göra 1-5 på friläge och 1-6 kom genom Jesper Åhlén Hedenström efter en grötig situation framför Segeltorpsmålvakten. Segeltorp skulle reducera ytterligare till 2-6 men närmare än så kom man inte.
Den sista akten blev en mållös tillställning, men ett rätt bråkig sådan. Ett matchstraff vardera delades ut till lagen och Strömsbro hade ett par chanser i numerärt överläge men som sagt blev det inga fler mål i den här matchen. Strömsbro inkasserade ytterligare tre poäng och gör ett litet ryck i tabelltoppen.

Segeltorps IF – Strömsbro HC 2-6 (1-4, 1-2, 0-0)
Skott: 21-31 (5-10, 8-14, 8-7)
Utv: 41-33 (6-2, 4-2, 31-29)