Uddamålsförlust i Malung

Det blev inga nya poäng för Sura i Malungs ishall. Malung gick segrande ur den täta matchen och vann med 2-1. Sura hade flera lägen, men fick inte in pucken.

Första perioden var väldigt tät. Många felpass och mycket kamp om pucken. Bägge lagen hade bra chanser, men det var bara Malung som fick in en puck när Elias Dynell prickade in 1-0 efter 17:57. Skotten i första perioden 11-10.

I andra perioden så utjämnade Sura när André Astley Rydberg vinner en tekning i offensiv zon. Pucken går bakåt till Jack Thompson som avancerar in mot mål och sätter

1-1 pucken bakom annars utmärkte Isac Olsson i Malungskassen. Bägge lagen har sen ett flertal chanser, men det blev inga fler mål i andra perioden. Malung är väl närmast med ett stolpskott mot slutet av perioden. Skotten 10-11.

3:58 in i sista perioden så tar Emil Knuts tillvara på sin egen retur och sätter segerpucken för Malung. Sura försöker och försöker och har några bra chanser, men får inte in pucken. Även Malung hade några bra chanser. Men resultatet 2-1 stod sig. Skotten i sista perioden 12-10, totalr 33-31.

Sura får ta nya tag på fredag, när man tar emot Linden på hemmaplan, 19:00 börjar matchen,

Malungs IF-Surahammars IF 2-1 (1-0, 0-1,1-0)
Skott: 33-31 (11-10, 10-11, 12-10)