Förlust med 6-3 i genrepet

Surahammar vinner med 6-3 där den 1:a och 2:a perioden kunde önska mer. I 1:a perioden tar vi ledningen snyggt genom Jansson som blir framspelad av Cordeiro och Venne, sedan blir det snabb replik av Sura till kvittering men i BP får Gould ett smörpass och kan tråckla in ledning till 2-1. Men säg den saga som består, Sura kvitterar kort därpå med 9 sek kvar i sitt PP och rycker även till 4-2 innan perioden är slut. Vi låter deras anfall stå framför Mattson och göra lite som dom vill.
Andra perioden var till stora delar hela havet stormar vilket är alla coachers mardröm, Stundtals bra spel, men oftast hafsigt. Annars var det bra fart från bägge lagen men när Surahammar gör 5-2 känns det som att att de stängde matchen där. I 3:e  bjöds det  på lite spänning när det blev reducering till 3-5 och mål på klinisk straff igen av G Eriksson och därefter tryckte vi på med 3 ramträffar och avslutningen blev tillslut en match där Surahammar avslutade med att göra betydelselöst 6-3

Surahammars IF-Vallentuna Hockey 6-3 (4-2, 1-0, 1-1)