Røykås-Marthinsen inför Linden Hockey: ”Vi har lite att bevisa för oss själva”

HC Dalen fick med sig en poäng efter att ha förlorat i sudden med 2-3 i premiären mot Lindlövens IF. HC Dalens lagkapten Andreas Røykås-Marthinsen.

 

– Stabil defensiv match, där vi minimerar farliga chanser emot oss, men vi blir straffade på slarv och lackande noggrannhet genom mittzon och i offensiv zon.

HC Dalen fick en bra start av matchen där Kristian Røykås-Marthinsen gav hemmalaget ledningen i den första perioden. En period där bortalaget både kvitterade och gick upp i ledning.

– Som sagt är disciplinen i utvisningarna något vi måste jobba med och lära oss av.

Andra perioden präglades av massvis av utvisningar som gjorde att laget hade svårt att komma tillbaka in i matchen framförallt så fungerade inte spelet i numerärt överläge.

– Jag tycker vårat powerplay har potential att vara riktigt bra, så med en lite annan attityd och inställning så är jag säker på att det kommer bli bättre.

På onsdagen åker laget till Eskilstuna för ett möte med Linden Hockey som kommer från en tung förlust mot Mariestad som slutade med hela 9-2.

– Förväntningar inför imorn är en tuff bortamatch väntar och vi har lite att bevisa för oss själva, samt att vi kan förvänta oss ett revanschsuget Linden.

 

Piotr Arvidsson
Medie & kommunikationsansvarig
HC Dalen