Måndag den 7 juli är det dags för 2025-års löpartävling i Västerviks centrum!

Västervik City Run är ett stadslopp på 6 km i och kring Västerviks centrum med start och mål vid Grönsaks och Fiskartorgen. Bansträckningen består av två 3 km slingor med varvning över Fiskaretorget.

Vi har sprungit måndagen i vecka 28 kl. 20:00 sedan 2011. Loppet är väl etablerat i Västervik och ett mycket populärt återkommande evenemang i början på Visfestivalveckan. Västervik City Run är ett motionslopp med en dam och herrklass. Samt det kortare Sparbanksloppet på 700 m för de yngre barnen upp till 10 år.

Starttiden för City Run är kl. 20:00 och för det kortare Sparbanksloppet kl. 19:00. Omkring 500 – 600 löpare brukar delta och springa Västervik City Run samt ca 200 barn det populära Sparbanksloppet.

Loppen lockar storpublik till området vid torgen för start, varvning, målgång och längs med banan.

Vi öppnar för anmälningar till 2025 års lopp torsdagen den 1 maj.

Vi har early bird erbjudande om du anmäler dig senast söndag den 22 juni får du ditt förnamn på nummerlappen samt Västerviks City Run unika funktions T-shirt. Länk för anmälan kommer att finnas här när anmälan öppnar.

Startavgiften för Västervik City Run är 260 kr/person vid anmälan senast 22 juni. Vid anmälan efter 22 juni är avgiften 360 kr.

Till det populära Sparbanksloppet, knattelopp på 700 m för de yngsta barnen upp till 10 år, är startavgiften 100 kr och anmälan tas emot fram till kl. 18:00 på tävlingsdagen.

 

Keep on running!

Huvdudpartner

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Samarbetspartners

         

_________________________________________________________________________

Sponsorer