VH vände 0-2 till 5-2 mot Visby/Roma

Vimmerby Hockey tog andra segern den här veckan efter att ha besegrat Visby/Roma med 5-2 i dagens träningsmatch på hemmais.

Men bortalaget satte VH i rejäl brygga i den första perioden, när man efter två snabba mål plötsligt hade ledningen med 2-0. Men VH replikerade snabbt. Och snyggt.
Todd Winder fick fram pucken till Hugo Ollila som snärtade upp 1-2 i nättaket. Hans första mål i VH-tröjan.

Kvitteringschanser fanns redan innan paus, men kvitteringen kom istället i mittperioden. Jakob Karlsson styrde in Gustav Janssons passning till 2-2 i powerplay.

Och den formationen var inte klara där. Bara några minuter senare kom även 3-2 efter att Jansson och Karlsson gjort förarbetet styrde Olle Söderlund in ledningspucken för hemmalaget.

Den tredje perioden var spelmässigt hemmalagets bästa. Där man gick ifrån till 4-2 genom Anton Carlsson, och senare också 5-2 genom Lucas Jidenius efter starkt förarbete av Martin Holmstrand.

Visby fick chansen till reducering med spel sex mot tre i slutskedet, men Robin Christoffersson släppte inga fler puckar förbi sig.