VH jagar seriesegern mot Dalen – uppmärksammar Orange Day

Vimmerby Hockey spelar den sista matchen i grundserien hemma mot HC Dalen under onsdagskvällen, där laget också kan säkra seriesegern i hockeyettan södra.

Ett VH som redan säkrat spel i allettan leder tabellen på 36 poäng inför onsdagskvällens match i Vimmerby Ishall. Tre före Kalmar och Karlskrona.

I VH-truppen finns det några frågetecken och matchtruppen kommer att tas ut sent inför matchen. Helt klart är att backen Helge Holmstrand inte kommer till spel och att Robi

n Christoffersson startar i målet. Även coachen Staffan Lundh har varit sjuk i början av veckan, och det är osäkert om han finns med i båset ikväll.

Kvällens motståndare Dalen har fortfarande en chans på spel allettan, och då måste det bli seger i Vimmerby ikväll samtidigt som både Mörrum och Krif förlorar under ordinarie tid.

I samband med matchen uppmärksammar Vimmerby Hockey också Orange Day och UN Womens hårda arbete att motverka mäns våld mot kvinnor. Läs gärna mer på UN Women Sveriges hemsida.

Ta chansen att stötta Vimmerby Hockey i jakten på serieseger på plats. Biljetter till matchen köper du enklast på vimmerbyhockey.ebiljett.nu

Matchen på webben kan du se på live.hockeyettan.se på följande länk: Vimmerby Hockey-HC Dalen

Nedsläpp 19.00

Foto: Meijer Media