Karls tankar inför match: TAIF-Mörrum

Återigen match för oss och det är Mörrum som kommer på besök. Deras senaste match var mot Kallinge i ett hett Blekinge derby där det blev förlust för Mörrum med 2-1. Matchen avgjordes med endast tre och en halv minut kvar.

När vi var nere i Mörrum och spelade vann vi med 4-2 och det var en match som gick lite i vågor. Vi avslutade den matchen på ett mycket bra sätt genom att vinna sista perioden med 3-0.

Om vi tittar tillbaka på våra senaste match som var mot Troja hemma så tycker jag att vi spelar säsongen bästa match över 60 minuter. Alla spelarna gör ett oerhört bra jobb över hela isen i varje byte. Även fast Troja tog ledningen och att det stod sig långt in i matchen så jobbade vi på med tålamod i spelet och tillslut så vägde det över till våran fördel och vi vinner klart rättvist.

Veckan som gått tränade vi lite tyngre på måndagen och tisdagen för att sedan ta ledigt på onsdagen. Torsdag och fredag lättade vi lite på det igen för att vi ska var fräscha inför dagens fight.