Rejält magplask för ESK i Surahammar

Det blev en rejält smärtsam förlust för Enköping i onsdagskvällens returmöte mot Surahammar på bortais. Hemmalaget kunde totalt manövrera ut gästerna och komfortabelt vinna med 9-0.

Visst kan man påstå att något mål kom lite av en slump och att något annat kanske var en hög klubba och borde ha dömts bort.

Men med 9-0 på tavlan efter tre spelade perioder går det inte att skylla ifrån sig. Enköping gjorde en rejäl plattmatch borta mot Surahammar.

Efter 4-0 redan när första kvarten var spelad så var matchen avgjord. I första periodpausen var det 5-0 och efter 7-0 drygt halvvägs in i matchen tog ESK timeout och bytte målvakt.