Storseger

Den första perioden slutar 2-1 till Lindlöven som också kommer först i protokollet, Elias Lindgren får helt ohotat åka igenom mittzon och dra på ett stenhårt handledsskott i nättaket på Forshagas Gustav Griborn. Forshaga kommer dock tillbaka och kvitterar genom Linus Tjulander efter en rörig situation runt Lindlövens mål ass F. Olsson. En ganska tempofattig period som Lindlöven ändå kontrollerar. 20 sekunder före slutet gör följaktligen Joshua Karlsson 2-1 till Löven ass Barklund.

I den andra perioden kommer Löven ut och trampar gasen i botten från start och formligen trycker ner Forshaga i sin försvarszon utdelningen kommer 2.29 in i perioden när Anton Björkman gräver fram en retur och sprättar upp pucken i nättaket ass Toolanen och Dandanell. 4-1 kommer i power play när firma Barklund Jämsén spelar fram Kiiriki i slottet och han trycker till direkt tid för målet 31.12 . 13 sekunder senare smäller det igen denna gång är det Tobias Sjökvist som gör 5-1 Wille Lindgren fintar skott och ger Sjökvist öppen kasse även ass på Widmark. 6-1 kommer också det i power play denna gång serverar Sjökvist Anton Widmark på bortre stolpen även ass på Toolanen. Det hade kunnat vara mycket mer men Griborn i kassen gör en strålande period för Forshaga.

5.06 in i den tredje perioden serverar återigen Widmark Tobias Sjökvist till 7-1 även ass på Lukas Ytter. Forshaga reducerar sedan genom Löven bekantingen Teo Lundgren i power play ass F. Olsson och A. Wiklund tid för målet var 49.31, i den resterande delen av matchen fick vi inga fler mål men Lindlöven hade bud på mycket mer. Sammanfattningsvis så vinner Lindlöven mycket rättvist och komfortabelt mot ett sargat Forshaga.