HOCKEYSKOLAN

Wings Hockeyskola vänder sig till alla flickor och pojkar som vill börja spela ishockey. I Wings Hockeyskola får barnen lära sig att åka skridskor, spela ishockey och ha roligt tillsammans. Genom lek och övningar kommer våra erfarna ledare att lära era barn grunderna inom ishockey och skridskoåkning.

UTRUSTNING

Ditt barn behöver skridskor, hjälm med galler, grova handskar, halsskydd och klubba. Börja enkelt och komplettera med övrig utrustning allt eftersom. Hockeyskolan slipar skridskor mot en liten avgift. Våra ledare hjälper gärna till om ni har frågor om utrustning, hur den ska sitta och skötas.

LEDARE

Är du intresserad av att engagera dig som ledare på eller utanför isen så är du välkommen att kontakta Annika Bröms som är huvudansvarig för Wings Hockeyskola. Alla ledare i Hockeyskolan genomgår en internutbildning med teori och ispass. Wings Hockeyskola följer Tre Kronors utbildningsplan för hockeyskolaverksamhet. Vi tränar efter barnens förmåga och det är glädje som står i fokus.

Hockeyskolans ledare

Via den här länken hittar du Svenska Ishockeyförbundets hemsida för mer inspiration och information.

TRÄNINGSTIDER

När Hockeyskolan startar i september tränar vi på lördagar kl. 10:30 -11: 30 (istid). När B-hallen öppnar v. 41 ändras schemat och då tränar vi kl. 10:00-11:00 (istid). Samtidigt får vi en till tid för träning på onsdagar kl. 16:45-17:45 (istid).

OBS! Tiderna kan komma att ändras när höstens istidsschema lagts.

Säsongen sträcker sig ända från mitten på september till slutet av mars.

Kom i god tid till träningen. Upprop sker en kvart innan istiden börjar.

Hockeyskolan uppmuntrar alla barn att åka skridskor på allmänhetens åkning. Information om tider finns på Sigtuna kommuns hemsida.

AVGIFT

Avgift för Hockeyskolan är 1 000 kr. I avgiften ingår medlemskap i Wings, istid och ledarledda träningar under perioden september – mars, en överraskning till varje spelare samt fika vid jul och säsongsavslutning. Fakturan får du via mail.

Vi ses på isen!
Hälsningar Wings Hockeyskola