Alla känslor räknas en kväll som i går

Några tankar från ordförande Patrik Jemteborn:

ÖIK mot Vilda Väsby och det var fest i Östersunds Arena!
Tack för i går alla ni som var där och tack alla ni som på distans och med ÖIK i hjärtat supportade. Alla känslor räknas en sådan här kväll!

Jag vet att de som är närmast vårt A-lag säkerligen vaknat upp i natt och tänkt att ”om ändå den pucken hade studsat så… om ändå det inte blev stolpträff där… bara en decimeter åt höger…”
Säkert är det så och det är jobbet att tänka så.
Ändå tycker jag att ÖIK som förening och som helhet visade i går att vi är på rätt väg.

Det är folkligt, festligt, (nästintill) fullsatt och precis som det ska vara – en mötesplats där alla gav sitt yttersta och låt mig få reflektera över några:

  • Till den sk enkronasmatchen hade vårt proffsiga marknadsteam med några sköna förstärkningar sålt in matchen med den äran. Pengar som kommer oss ALLA till godo – TACK för en superinsats!
  • Näringslivet i Jämtland! Tack för att NI var med oss i går.
  • Alla i A-laget. Ni stod för underhållningen i går. Vi bugar och bockar och vi tror på er.
  • Vem har lyckats passera K-bygglott säljande Morgan Nielsen i foajén utan att gå lottlös? Lika  svårpasserad som Petter Runesson. Nielsen blir oerhört viktig i Play Off.
  • Fredrik Blix vid musikmixen. Går från klarhet till klarhet och det känns lika självklart som att ibland välja retro-tröjor som att han ger hammondorgeln renässans i A-hallen. Jodel Jump kan bli avgörande vid kommande hemmamatch.
  • På restauranghyllan är det ingen som undgås att känna sig välkommen. Spana in Nisse Höglunds sidoförflyttningar mellan varje bord nästa gång ni är i Arenan och vi vet det är många SHL-lag som är avundsjuka på vår värvning.
  • När vi är inne på mat och dryck. Emma i Arenarestaurangen toppade verkligen laget i går. Mackjärnet gick varmt och det luktade hockey (Toast alltså) i hela foajén.
  • Publiken! Tack alla ni som tog med en ny kamrat till hallen och bidrog till stämningen. Är övertygad om att de kommer dra er i tröjärmen i dag och vill komma tillbaka.

Ha nu en riktigt skön torsdag alla ÖIK-vänner!

Ciao
/ Patrik Jemteborn
Ordförande