OT-förlust mot Huddinge

Wings tog en viktig poäng i bortamatchen mot serieledaren Huddinge. Wings inledde bäst och tog också ledningen i en målrik första period som slutade 2-2. Hygglig intentensitet, lite slarvigt spel från båda lagen. I andra perioden gjorde Huddinge både 3-2 och 4-2 innan det var dags för vila. Tufft underläge men Wings gav inte  upp. I tredje perioden gjorde Wings 3 mål och tog ledningen med 5-4. Därefter ådrog sig Wings kvällens and

ra utvisning för felaktigt byte och Huddinge, som är sylvassa i power play, kunde kvittera, 5-5. I spel på övertid åkte Wings på en ytterligare utvisning, vilket genast straffade sig. Trist förlust men trots allt en med beröm godkänd insats av Wings.