lör 15 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag AIF 2
sön 16 feb Slut
Hockeylag KAL 4
Hockeylag ORN 5
sön 16 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag AIF 6
ons 19 feb 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag ORN -
tor 20 feb 19:00
Hockeylag LEJ -
Hockeylag KAL -

Matchkommentarer från SIF-VBK 15/9

Vallentuna vinner premiären borta mot Segeltorp med 5-2 och tränare Charlie Thermaenius svarar så här på några frågor om matchen;
Seger i premiären känns ju alltid bra men hur var matchen?
Det var en bra genomförde match från start till mål och särskilt i tredje perioden då vi stängde ner matchen på ett bra sätt.Vi hade tålamodet hela matchen och följer planen.
– Fem mål och lika många målskyttar är ju ett tecken på bra spel sett över alla femmorna, är det din känsla?
Ja, vi har en bra balans i formationerna och extra kul att det kanske inte bara är de förväntade målskyttarna som producerar. Det känns verkligen som vi lyckats i vår rekrytering och formering av laget.
Hög räddningsprocent (93,55%) på Alexander Jirhage tyder på bra försvars/målvaktsspel, känns det som att ni hittat rätt i försvarsspelet nu?
Jirhage kändes stabil och lugn i målet samtidig som han får bra hjälp i försvarsspelet där alla spelar för och med varandra. Känns tryggt och inspirerande med två bra målvakter.
– Hudiksvall i premiären väntar nu närmast på onsdag och de är ju tippade som ett topplag. Hur tänker du inför den matchen?
Att det blir en härlig utmaning att så här tidigt få möta ett av de förväntade topplagen i serien såklart.Förhoppningsvis har vi med oss massor av positiv energi från matchen mot Segeltorp till på onsdag.