fre 13 mar Slut
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRA 0
lör 14 mar 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag TRA -

Hudiksvall visade var skåpet skall stå !

Hudiksvall vann kvällens match med övertygande 5-1 efter en effektiv utdelning i första perioden med bla 3 mål i PP och där Adam Johansson Byström gjorde 3 mål. Vallentuna lyckades kvittera snyggt till 1-1 men det var match i knappt 8 minuter sedan var det ett välspelande Hudiksvall som styrde matchen och kontrollerade händelserna till matchens slut. Vallentuna spelade jämnt 0-0 med Hudiksvall i period två och tre genom att hålla sig från utvisningsbåset och dessutom vann man skottstatistiken. Detta får man ta med sig till helgens dubbla matcher på Norrlands turné.
I Vallentuna fick vi en kort sammanfattning av en hårt kämpande Erik Stenbacka som haft svårt att hitta poäng och målformen i Allettan.
Hur känns det så här direkt efter match och den femte raka förlusten?
-Det är såklart tungt men nu får vi suga åt oss det vi måste göra bättre och blicka framåt och se fram emot helgens matcher.
Hur skall ni vända den negativa trenden?
-Vi ska hitta tillbaka till vårt spel och måste spela det i 60 min som vi gjorde i slutet på grundserien. Hårt jobb och bara peppa varandra så bra som möjligt.
Vad säger du om dina egna insatser så här långt?
-Missnöjd, jag vet att jag kan bättre.
Nu blir det Norrlands resa på nytt och tuff match mot Boden på lördag och en viktig bottenmatch mot Kiruna på söndag, hur skall ni ta er an denna tuffa resa och matcherna?
-Själva resan kommer bli rolig, det är ett skönt gäng och vi har roligt ihop så det blir inga problem.
Vi vet nu hur dem spelar till skillnad från förra gången så vi behöver hålla oss till vår spelplan så löser det sig.
-Vad blir ditt viktigaste fokus och hur lägger ni upp spelplanen?
Bidra med hårt jobb och att täta igen i försvarspelet. Nu har det varit några matcher som vi har släppt in mycket mål och vi utespelare har inte hjälpt våra målvakter, så det blir en nyckel. Samt att det är dags att sätta nån kasse oxå.