Fyra matcher till overtime – galen öppning av Play Off

Det låg i luften redan efter utgången av Play Off-valen att den första matchomgången kunde bjuda på några skrällar. Och så blev det.
Teg tog sitt vara på att vara säsongens spöke för Boden och vann med hela 4-0. AIF tog över rollen från IF som spöke i Kiruna och vann överraskande mot Östersund i OT efter bara 11 sekunder. Omgångens övriga OT-rysare med avgöranden i period fyra var Nybro Vikings vinst i Nyköping  och Tranås värdefulla seger på långresan till Piteå.

Men värsta dramat bjöd Vimmerby – Kallinge/Ronneby på där det dröjde till mitten av femte perioden innan KRIF avgjorde. Jämt och spännande även i mötet mellan Strömsbro och Troja/Ljungby som slutade 0-1. Lindlöven hade ledningen med två mål fram till tredje perioden i Visby men fick se Visby Roma vända matchen till seger med 5.3. Se alla resultat här: