SERIEKORTSMATCH på onsdag mot Köping

Kom till Mariehus Arena och ha chansen att vinna priser från några av våra fantastiska samarbetspartners i årets seriekortsmatch den 30/11 klockan 19.00 mot Köping HC! Dessutom spelar Mariestad BoIS i specialdesignade tröjor för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer.

Vår publik är en stor och viktig del av Mariestad BoIS Hockey, därför lanserar vi nu ett nytt koncept som kallas ”årets seriekortsmatch”. Våra seriekortsinnehavare har till denna match möjlighet att ta med sig en valfri person för halva priset och visa upp Mariestad BoIS Hockey för någon som inte köpt ett seriekort. Förutom att du som seriekortsinnehavare får ta med dig en valfri person för halva priset så har du också möjlighet att vinna fina priser under matchen.

–         Det här är ett sätt att visa uppskattning till vår publik genom att seriekortsinnehavarna har möjlighet att få visa upp vår förening för någon annan. Dessutom har alla med seriekort också möjlighet att vinna priser från några av våra fantastiska samarbetspartners, säger Tobias Sandberg

För att ta del av detta erbjudande kommer du som har seriekort till biljettkassan på matchdag och har med dig den du vill bjuda på match. I kassan löser personalen en önskad plats och ni betalar endast halva priset för detta.

* Alla som har seriekort och kommer till Mariehus Arena får dessutom en lott där det under matchen kommer att lottas ut priser från några av våra samarbetspartners! Några exempel på vad du kan vinna:

– Bilvårdsprodukter från Mekonomen i Mariestad

– Skönhetsprodukter från Salong Ego

– Presentkort hos Brödernas i Mariestad

– Presentkort på biltvätt hos Cirkle K Göteborgsvägen

– Fribiljetter till valfri Mariestad BoIS match under säsongen 22/23

* Dessutom visar Bilcentrum i Mariestad upp några av sina bilmodeller i paus, det är något du inte vill missa!

BoIS spelar i specialdesignade matchtröjor för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer

Förutom att alla serieinnehavare har chans att vinna priser och bjuda en vän på hockey för halva priset så kommer Mariestad BoIS spela i specialdesignade tröjor för att uppmärksamma kampen mot cancer. Dessa tröjor kommer sedan auktioneras ut där överskottet går till cancerfonden. Detta kommer redovisas separat vid ett senare tillfälle. Det kommer även finnas insamlingsbössor i Mariehus Arena under matchen där allt som samlas in går direkt till cancerfonden.

–         Vi är många som känner någon som är eller har varit drabbad av olika former av cancer. Vi i Mariestad BoIS vill försöka hjälpa till på det sättet vi kan, detta gör vi genom att spela i specialdesignade ”movember-tröjor” som sedan auktioneras ut där vinsten går till cancerfonden. Detta känns som en viktig sak för föreningen att göra. Alla kan vi göra något för att visa vårt stöd för denna hemska sjukdom! säger Tobias Sandberg.

Kom till Mariehus Arena på onsdag den 30/11 klockan 19.00 för att hjälpa oss i kampen mot cancer!

Vi riktar ett stort tack till Ottossons Golv, Cirkle K Göteborgsvägen, Mariehus, Mekonomen i Mariestad, Ica Oxen, Salong Ego, Lyreco och Brödernas i Mariestad för att ni möjliggör denna match!