UW-Elast förlänger som Bronspartner!

Vi börjar veckan med en glad nyhet att UW-Elast förlänger sitt partnerskap som BRONSPARTNER!

Läs Henrik Jungerts (VD på UW-Elast) ord om partnerskapet med BoIS.
* Vilka är UW-Elast?
– Vi är ett Mariestadsföretag som är Nordens ledande tillverkare av produkter i polymera material dvs elastomerer, plast, gummi och silikon. Vi har snart 50-års erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin där vi även hjälper till med beräkning, konstruktion och design. Via våra tre dotterbolag har vi tillverkning i 8 fabriker i Sverige och Polen, i Mariestad är vi drygt 50 personer.
* Varför är det viktigt för er att stötta föreningslivet och Mariestad BoIS i synnerhet?
– Vi brinner för att stötta och ta ett socialt ansvar genom föreningar som Mariestad BoIS. A-lagsverksamheten är givetvis spännande men det är framförallt ungdomsverksamheten som är viktig för oss. Att driva en förening är alltid tufft och det är en ständig kamp med ekonomin, vi hoppas att vårt partnerskap kan vara en god hjälp på vägen.
* Varför väljer ni att gå in i ett partnerskap med Mariestad BoIS?
– Vi tycker att Mariestad BoIS är en mycket fin och respekterad förening, som sköts väldigt bra och verkligen värnar om individen och tar ett stort ansvar kring sin verksamhet. Vi vill gärna synas tillsammans med föreningar med bra människor och goda värderingar.
Tobias Sandberg (Vice Klubbchef, Mariestad BoIS):
– Det känns givetvis väldigt glädjande att UW-Elast är med på tåget även i år! UW-Elast är ett välkänt och respekterat företag i stan som ligger i framkant gällande de tidigare nämna lösningarna. Tillsammans försöker vi bygga föreningen ännu starkare, stort tack till UW-Elast!
Har du ett företag som vill ingå i ett partnerskap med BoIS? Kontakta [email protected] alternativt 0501-122 33 för att skräddarsy just ditt partnerskap!