Bortamatch mot Visby/Roma

Det är dags för match igen! Nybro Vikings möter Visby/Roma HK på bortais under lördagseftermiddagen. Det kommer att vara Vikingssupportrar på plats så låt oss tillsammans hjälpa laget till seger!

Datum och tid: Lördag den 21 januari kl. 16.00
Arena: Visby Ishall
Livesändning: Matchen livesänds via Visbys livesändning!

Nybro Vikings besegrade Tranås AIF under onsdagskvällen i Liljas Arena med 2-0. Pontus Eltonius stod för flera kvalificerade räddningar och framåt fortsatte Nikolai Skladnichenko sin fina form med att sätta 1-0 i den första perioden. Det saknades inte målchanser åt något håll men två bra målvakter höll siffrorna nere och det var först i matchens slutskede som nyförvärvet Pontus Karlsson fastställde slutresultatet till 2-0.

Under lördagseftermiddagen väntar bortamatch mot Visby/Roma. Vikings åkte under fredagskvällen färjan från Oskarshamn över till Gotland. Hemmalaget kommer senast från en förlust mot Halmstad Hammers på hemmais med 1-4. Det väntas vara en del Vikingssupportrar på plats – Låt oss tillsammans hjälpa laget till seger!

Oskar Matushkin, Sebastian Borg och Hannes Johansson finns på skadelistan. Även Adam Persson missar matchen på grund av att familjen väntar tillökning.