Senaste nytt inför Alvesta hemma idag

Mörrum Hockey ställs idag mot Alvesta BK hemma i Jössarinken. Man gör det med en ny spelare i laget.

Forwarden Joel Kinnander har nämligen anslutit till Mörrum Hockey. 20-åringen är ursprungligen från Oskarshamn, men kommer närmast från spel med amerikanska Springfield i NAHL. Förra säsongen tillbringade Joel i Olofströms J20 och gjorde redan då några träningar med Mörrum Hockey.

”Det är en kille som vi har bra koll på. Han är ambitiös och träningsvillig. Han ville testa spel i Nordamerika efter fjolåret, men har nu kommit hem igen. Joel kan användas både som center och ytterforward”, säger Mathias Lönqvist i Mörrums sportgrupp.

Mörrums tränare Richard Melkersson är hoppfull inför dagens match, som börjar 16.00.

”Idag handlar allting om att studsa tillbaka efter en riktigt dålig prestation senast. Vi känner stor revanschlust. Vi kommer att gå för seger idag och tänker sätta full fart direkt”.

Marcus Paulsson och Filip Brahm är avstängda. Samuel Wälimaa är sjuk.

» Kvällens Goisare är Tommy Johansson och Johan Burman, som finns på plats utanför huvudentrén från 15.00. De två profilerna kommer att hälsa publiken välkommen, dela ut programblad och snacka hockeyminnen med de som vill.

» I samband med matchen kommer det även att ske försäljning av gamla matchtröjor, bland annat de från Allsvenskan 2004/05 som blev över i auktionen som avslutades igår.

#2. Johan Björk (vit)
#4. Mattias Luukkonen (vit)
#20. David Fredriksson (röd)
#5. Jarno Miikkulainen (vit)
#13. Stefan Sjödin (vit)
#15. Petter Henning (vit)
#18. Niklas Magnusson (vit)
#23. Per Braxenholm (vit)
#25 Okänd (vit)
#26. Tobias Petersson (röd)
#39 Okänd (vit)

» Biljett till Mörrum-Alvesta köper du HÄR:

» Matchen sänds via Hockeyettan samt BLT och Sydöstran.