Eftersnack: Borås-Mörrum 5-3

» Mörrum Hockey förlorar bortamatchen i Borås med 3-5 (1-2, 2-1, 0-2. Hemmalaget avgör i slutminuten genom att sätta sista målet i tom bur. Ibrahim Khalid spelar fram till Goisets samtliga mål. Mörrums powerplay är vasst. Man gör två mål i numerärt överläge, genom Hugo Lindman Gustafsson och Adam Bäckstrand.

”Det är ingen skitmatch på något sätt. Vi har 3-3 inför sista perioden och det känns som matchen lika gärna kan svänga över till vår fördel, men den gör inte det. Den här gången heller. Vi får ingenting med oss, inte de där enkla målen som motståndarna får. Det är jobbigt för killarna just nu”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Highlights BHC -Mör (hockeyettan.se)

Nästa match spelas i Jössarinken på onsdag mot Kristianstads IK. Biljetter köper du HÄR.

Borås HC-Mörrum Hockey 5-3 (2-1, 1-2, 2-0)
Borås: Emil Saarinen-Ek, Emil Rangedal, Lukas Kalny, Albin Storm, William Eriksson. Mörrum: Hugo Lindman Gustafsson, Adam Bäckstrand, Hugo Frylén. Publik: 1589.

» J18 krossar Glimma med 11-1 och är nya serieledare, eftersom Kristianstad förlorade häromdagen. Intressant iakttagelse: Mörrum tog timeout i 7-1-ledning.

”Vi har höga krav på varandra, och hade haft en period på cirka tio minuter då vi inte var tillräckligt ödmjuka i spelet”, säger tränaren David Nilsson.

Mörrum Hockey-Glimma HK 11-1 (6-0, 2-1, 3-0)
Mörrum: Elliot Stahmann 4, Hampus Eriksson 2, Arvid Boklund 2, Texas Tinglöf, Albin Andersson, Oscar Ferm.

» U16 pressar Linköping HC på bortaplan, och har ledningen efter första perioden. I andra perioden vänder dock LHC matchen och vinner till slut med 6-2. I nästa omgång, på lördag den 9 december, väntar Karlskrona HK i ett hett bortaderby.

Linköping HC-Mörrum Hockey 6-2 (0-1, 3-0, 3-1).
Mörrum: Arvid Ericsson, Noah Nilsson.