Klart: Hugo Frylén förlänger!

Hugo Frylén, 20, pepprade in 15 mål efter juluppehållet och blev hela fortsättningsseriens bäste målskytt. Nu har han förlängt sitt kontrakt med Mörrum Hockey!

”Vi gjorde en väldigt bra avslutning på förra säsongen och var nära att knipa en plats i slutspelet. Det var surt att vi missade den chansen. Det känns som att vi kan gå ännu längre nästa år. Det vore underbart om jag fick vara en del i att ta Mörrum till Allettan och slutspel!”

Sammanlagt under grundserien och fortsättningsserien blev det 20 mål för Hugo. Det sista kom i avslutningsmatchen mot Alvesta.

”Det var inte mitt snyggaste mål, men kanske det som jag kommer att minnas längst. Jag fick en fin passning av Khalid och hade öppen kasse. 20 mål är ändå en liten milstolpe”.

Simon Peter Skoog i Mörrums sportgrupp kommenterar förlängningen:

”Det är extremt roligt att Hugo stannar i Mörrum. Som alla vet gjorde han en bra första seniorsäsong hos oss, vilket har givit eko i Hockeysverige. Detta har gjort att hela processen om ett nytt avtal har dragit ut på tiden. Vi tror att Hugo kommer ha en bra sommar med mycket träning för att sedan komma till en ny säsong och ta ytterligare kliv i sin utveckling”!

”Det jag tycker känns bäst är att killar som Hugo Frylén, Vilmer Stahmann med flera tror på Mörrums produkt och väljer att stanna här för fortsatt utbildning, detta trots att erbjudande från andra klubbar inte har saknats”.

» Idag blev det också klart att Richard Melkersson inte kommer att jobba kvar inom Mörrum Hockey. Föreningen vill tacka ”Melker” för ett mycket väl utfört arbete med A-laget de senaste säsongerna. Den nya tränarstaben kommer att presenteras inom kort.

Hugo Frylén på Eliteprospects: Hugo Frylén – Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)

LAGBYGGET 2024/25

#?? Leo Klavhed, b.
#26 Hugo Blomberg, b.

#8. Hugo Frylén, f.
#11 Samuel Wälimaa, f.
#13 Khalid Ibrahim, f.
#24 Vilmer Stahmann, f.
#66 Mathias Kemppi, f.
#?? Elias Andersson, f.

Foto: Leif Hellerin