Tredje nyförvärvet!

Linden Hockey kan idag presentera ytterligare en pusselbit till lagbygget. Klar för de två kommande säsongerna är den 20-årige centern >>Adam Helldén.
Adam har den senaste säsongen representerat Borlänge Hockey och innan dess tillhört Mora IK:s organisation. Helldén noterades för 18 poäng (5 mål + 13 ass) den gångna säsongen.

Sportchefen Krister Cederberg kommenterar senaste tillskottet:
– Helldén har vi följt i ett par säsonger och vi gillar den utveckling vi sett. Han kommer bidra mycket i det offensiva spelet och med sin skridskoåkning kommer han göra det jobbigt för motståndarna. Jag gillar hans inställning och han kommer till oss med en härlig energi för att fortsätta utvecklas. Det ska bli spännande att se Adam i Lindentröjan.

Vi ställde tre frågor till Adam:

Välkommen till Eskilstuna och Linden Hockey.
– Tack så mycket!

Vem är Adam Helldén?
– Jag är 20 år gammal och kommer från Stockholm men har bott i Dalarna senaste fyra åren och spelat för Mora och Borlänge.

Vad kan Eskilstunapubliken förvänta sig av dig som spelare?
– Publiken kan förvänta sig en center med fartfyllt spel och offensiva kvaliteter och en som älskar att göra allt för att vinna.

Varför väljer du att spela för Linden?
– Jag har valt att spela för Linden på grund av att det känns som att de har mycket spännande på gång i föreningen och tror att jag kommer få en bra utveckling i klubben.