Förlust för Segeltorp i premiärmatchen!

Förlust i första träningsmatchen.
Trots en bra inledningen av Torpet och en ledning in i tredje perioden så faller hemmalaget mot Tyresö Hanviken med 3-5.

Segeltorp gör två godkända perioder, men i tredje är gästerna starkare och hämtar upp ett tvåmålsunderläge som de också vänder till en vinst. Nu får Torpet fila på spelet och ta nya tag för fredag väntar Vallentuna hemma.
Redan 2:35 in i första perioden sätter #17 Adam Lindgren hemmalagets första mål. THH kvitterar, men innan perioden är över har #77 Muhammed Kücükyldiz satt 2-1. Även skotten i första är till Torpets fördel med hela 15-5.

I andra perioden utökar Torpet sin ledning till 3-1, igen genom #77 Muhammed Kücükyldiz, vilket också blir periodens resultat. Skotten är dock jämnare med 10-8.
I tredje så lägger gästerna in en till växel och trots flera utvisningar emot sig så hämtar de upp underläget och utökar till 3-4. Torpet jagar en kvittering och i slutminuterna tar man ut målvakten. Tyvärr resulterar det inte i en kvittering utan ytterligare ett mål bakåt. Matchens slutresultat blir 3-5 och skotten slutar 32-24.