Seger efter straffar mot Köping

Det blev till slut seger efter straffläggning i hemmamatchen mot Köping HC. Resultatet skrevs till 4-3.

Det var gästerna som började matchen piggast och Mif hade svårt att få till något ordnat spel. Efter 13,31 gjorde Köping HC 0-1 och det blev resultatet efter första perioden.
Skotten i första 3-14.

Hemmalaget försökte få till en ändring på matchbilden i andra perioden men det var fortfarande Köping HC som hade mest ordnat spel och 0-2 kom efter 12,41.
Skotten i andra 6-10.

I tredje perioden vaskade MIF om i kedjorna och Norgren reducerade efter 5,21 assisterad av Wåhleman och Ferletak. Men glädjen efter målet hann inte lägga sig förrän gästerna gjorde 1-3. Lite turligt kunde Fjällkeborn göra 2-3 efter några byten med bra tryck från hemmalaget. Assisterad av Olsson(29) och Dalmans. När sedan Fjällkeborn blev utvisad 5 minuter var det ett svårt läge att kvittera men Dalmans utnyttjade ett friläge och gjorde 3-3 med 17,14 på klockan. Assist till Knuts(7) och Gustavsson.
Skotten i tredje 16-9.

I förlängningen skapade Mif mest lägen och borde ha avgjort men det hela fick avgöras på straffar. Där blev Ferletak och Norgren målgörare och Isac Olsson stängde kassen och blev matchvinnare.
Skotten i förlängning 1-1.

Skotten totalt 27-34.

Efter matchen ska nog hemmalaget vara mycket nöjd med 2 poäng då det var märkbart svårt att få till något ordnat spel, men det är starkt att vända tillbaka ett underläge med de förutsättningar man hamnade i.

Nästa match är borta mot Nyköpings SK lördag 30/11 kl 16.00.