Årsmöte – Mörrums GoIS IK

Mörrums GoIS IK hälsar härmed medlemmar varmt välkomna till årsmöte!

Mörrums GoIS IK hälsar medlemmar varmt välkomna till årsmöte söndagen den 13 september kl. 15.00 på Torsgården, Fabriksvägen 9 i Mörrum.

Observera att under rådande omständigheter med pandemi så gäller föranmälan till årsmötet senast tisdag 8/9, till kansli@morrumhockey.se.

Årsmötet kommer att hållas kortfattat och presentationen hålls förenklad. Från styrelsen deltar endast ett fåtal personer. Under rådande omständigheter kommer förtäring av mat och dryck inte att serveras. Information från sporten kommer att utgå under kvällen.

Mot bakgrund av risken för spridning av coronaviruset och myndigheternas föreskrifter och råd har styrelsen beslutat att årsmötet 2020 ska genomföras på ett begränsat sätt men utan att medlemmarnas rättigheter inskränks.

Mörrums GoIS IK följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar medlemmar att göra detsamma. Medlemmar med minsta förkylnings- eller influensaliknande symptom, även milda sådana och medlemmar som utgör en riskgrupp uppmanas att inte delta på årsmötet.

Handlingar till årsmötet finns tillgängliga för avhämtning på kansliet som har öppet måndagar, onsdagar och fredagar kl. 9-12. Vi kan även skicka dem till er på mejl eller vanlig post, kontakta oss på kansli@morrumhockey.se.

Vi tackar för visad förståelse för de åtgärder vi tvingas att vidta för att kunna genomföra årsmötet så bra som det bara går. Välkomna!