sön 26 jan Slut
Hockeylag AIF 4
Hockeylag ORN 1
sön 26 jan Slut
Hockeylag VHC 2
Hockeylag KAL 3
ons 29 jan 19:00
Hockeylag KAL -
Hockeylag LEJ -
fre 31 jan 19:00
Hockeylag AIF -
Hockeylag VHC -
lör 01 feb 11:00
Hockeylag AIF -
Hockeylag VHC -
sön 02 feb 16:00
Hockeylag ORN -
Hockeylag LEJ -
fre 07 feb 19:00
Hockeylag KAL -
Hockeylag VHC -

Jonathan Karlsson ny back i Suratröjan

Surahammars IF har gjort klart med en ny back till kommande säsong. Jonathan Karlsson värvas från Värnamo GIK i division två

Den 23-årige Jonathan Karlsson med Karlskrona HK som moderklubb tillhörde alltså Värnamo förra säsongen. Där blev det 19 poäng på 32 matcher (Två mål och 17 assist). Jonathan har förutom tiden i Värnamo även spelat J20-hockey med Karlskrona och Tingsryd samt provat en sejour i USA där han tillhörde Idaho Steelheads.

Tittar man på Jonathans statistik genom åren så är det en fysiskt starkt och passningsskicklig back vi får se i Surahallen i vinter. Vi tog kontakt med Jonathan Karlsson häromdagen för att höra vad det var som fick honom till Surahammar och HockeyEttan.

– Jag har under en längre tid haft en dialog med Jakob (Forslund) och det känns grymt kul nu när allt är klart. Jag fick en positiv bild av föreningen och det känns som att Surahammar har ett bra go och något riktigt bra på gång.

– Det skall bli kul att få mäta sig i Hockeyettan och även prova på att bo och spela lite längre upp i landet än vad jag är van med.

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Jag heter Jonathan Karlsson, är 23 år gammal. Jag är på det privata planet en rätt så lugn och trygg kille. Som spelare är jag en duktig tvåvägsback med bra skridskoåkning. Nu när jag får chansen i Surahammar så hoppas jag kunna bidra med ett lugnt och stabilt backspel men även få kliva upp och bidra i det offensiva spelet.

Vi hälsar Jonathan Karlsson hjärtligt välkommen till Surahammars IF och önskar honom stort lycka till och hoppas att han skall trivas i vårt härliga gäng.

 

FOTO: Värnamo GIK

Mattias Forsberg