Förlust i Röös-matchen efter straffar

En jämn match hemma mot Skövde avgjordes först efter förlängning och straffar, det var Skövde som drog det längsta strået och kunde avgöra genom Henrik Thegels straffmål.

Det var Lindlöven som inledde bäst och kunde ta en ledning med 2-0 efter knappa tio minuter genom mål av Albin Gunnarsson och Jesper Arvidsson, det var Jespers första seriemål för Lindlöven. Efter målen fick Skövde mer att säga till om och skapade en del chanser och kunde även reducera till 2-1, målgörare var Henrik Tegel.

Skövde tog kommandot direkt i den andra perioden och efter 1,49 kom kvitteringen genom Jesper Erlandsson. Lindlöven gör en dålig andra period och Skövde fortsatte att vara det bättre laget under perioden, man tog även ledningen med 2-3 genom Rasmus Gustavsson.

I den tredje perioden tog Lindlöven återigen kommandot genom att jobba mycket hårdare än i den andra perioden. Man jagade kvittering och den kom också genom Jakob Marshall Olsson efter 11.38. Det blev sedan inga fler mål under perioden eller under förlängningen trots chanser åt båda håll innan matchen avgjordes på straffar.

Båda lagen får nu vila från seriespel tills AllEttan startar den 28 december.