Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag SUN -
Hockeylag ÖRN -
Fri 29 Jan 19:00
Hockeylag SKL -
Hockeylag KAIF -

Englund ny assisterande tränare

Vi har idag gjort klart med en ny assisterande tränare för A-laget. Det handlar om 35-årige Mikael Englund som närmast kommer från ungdomsleden. Mikael är dock ingen ny bekantskap i A-laget då han spelat i laget sex säsonger.

– Jag har haft en långsiktig plan på att göra en satsning som tränare. Nu blev det lite snabbare än vad jag hade tänkt mig men det känns riktigt roligt att inspirerade att bli en del av A-lagets ledarstab. Jag känner Stefan Gustafsson sedan tidigare då vi spelade ihop i BHF, säger Michael Englund.

-Mikael är en otroligt duktig ledare som kommer tillföra mycket till A laget.
Mikael och Stefan känner också varandra sedan tidigare så det var enkelt att föra i hop dessa grabbar för att prata framtid tillsammans.  Mikael har varit tränare på vår ungdomssida i många år så jag har haft kolla på honom under alla år.  Nu äntligen har vi tillsammans hittat en väg att starta denna resa tillsammans. Mikael har ett stort hockeykunnande både från Borlänge och landslagsspel m.m. Sist men inte minst så är Mikael en BORLÄNGE-kille som brinner oerhört mycket för klubben och det är något som jag värderar högt. Vi har även en fortsatt dialog med Mattias Blomstrand till kommande säsong, säger Mattias Bergdahl.