Bortamatch i Ljungby!

Det är dags för match igen! Nybro Vikings möter IF Troja-Ljungby på bortais under söndagseftermiddagen. Det väntas vara gott om Vikingssupportrar på plats och tillsammans hjälper vi laget till seger!

Datum och tid: Söndag den 5 februari kl. 16.00
Arena: Ljungby Arena
Livesändning: Matchen livesänds via Troja-Ljungbys livesändning!

Nybro Vikings förlorade på hemmais i Liljas Arena i veckan när Mariestad BoIS vann matchen med 3-5. Nybro hämtade upp ett 1-3 underläge till 3-3 tidigt i den tredje perioden men när 3-4 kom sent i perioden orkade hemmalaget inte resa sig på nytt och bortalaget kunde punktera matchen i öppen kasse. Pontus Karlsson, Pelle Hedlund och Jonas Nyman gjorde målen för Nybro.

Det väntar en härlig uppgift för Vikings under söndagseftermiddagen då Troja-Ljungby står för motståndet på bortais. Hemmalaget är formstarka och har fem raka segrar. Det väntas vara gott om Vikingssupportrar på plats – Låt oss tillsammans hjälpa laget till seger!

Sebastian Borg och Juho Liuksiala finns på skadelistan. Oskar Matushkin är tillbaka i träning och likaså Hannes Johansson. Carl-Henrik Edwardsson är tillbaka i Nybrotröjan under söndagen och i övrigt är samtliga spelare uttagningsbara.