Ny sportchef klar

Organisations förändringar i Köping Hockey

Idag står det klart att Johan Hellström återvänder till Köping Hockey, men inte som vi känner Johan, nämligen som en tränare. Utan nu tar sig Johan an en ny utmaning i form av att vara sportchef för Köping Hockey. Johan lämnade på eget initiativ Köping Hockey efter att de sportsliga resultaten inte gick som någon hade önskat. Därefter blev det en kort sejour i Surahammar innan det nu blir Köping Hockey igen, som sportchef.

Johan säger själv att han är nyfiken och taggad på att börja något nytt som innebär att man inte står i båset, men är samtidigt väl medveten om utmaningarna som väntar med den nya rollen. Det kommer bli en omställning med annat fokus där det primära blir att rekrytera spelare som kommer passa in i Köping, utöver det så blir en del av detta jobb att stärka banden med Köping som stad säger Johan Hellström.

Vi i Köping Hockey är glada att ha Johan tillbaka i en ny roll som innebär att Köping Hockeys organisation utvecklas och tar nya steg. Att separera rollen som tränare och ansvarig för rekrytering är något som vi tror kommer gynna hela organisationen.

Johan påbörjar sin tjänst redan idag, vilket gör att rollen som sportchef har påbörjats där de första eftersäsongs mötena är gjorda och kommer fortsätta i närtid.

Välkommen hem Johan!