Tisell: “Det kommer att bli en tuff match”

Det är dags för veckans andra bortamatch, då Nybro Vikings ställs mot serieledande Halmstad Hammers på bortais när Allettan Södra vänder och går in i andra hälften. Det kommer att bli en hård och spännande match, då tre nya viktiga poäng står på spel i den mycket jämna serien. Vikings kommer senast från en förlust borta mot Mariestad BoIS medan Halmstad kommer från en vinst borta mot Kallinge/Ronneby IF.

Datum: Lördag den 25 januari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Halmstad Arena
Supporterbuss: Läs mer här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad tar du med dig från senaste matchen mot Mariestad?

– Vi fick tyvärr inga poäng med oss från den matchen. Vi hade ett bra boxplay och vårt powerplay är på väg tillbaka. Sedan hade vi behövt ett antal procent högre energi i den matchen, men jag tycker ändå att vi var med i det. Mariestad var en aningen hetare än vad vi var.

Dina tankar inför morgondagens mach mot Halmstad?

– Vi måste steppa upp ännu mer, det är väl det jag kan säga. Det går bra för Halmstad och det kommer att bli en tuff match, så är det.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut. Robin Wengdahl är på väg tillbaka och Alfred Andersson spelade förra matchen liksom Jesper Mångs. Jag hoppas att de båda två ska kunna vara ännu mer inne i det till imorgon.

Lycka till i morgondagens match mot Halmstad!

– Tack så mycket!