Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HSK -
Hockeylag ENK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag WIN -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HIK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag VHF -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag VIK -

Pers tankar efter förlusten

Fotograf Christian Wahlgren

Förlust mot Skövde med 3-2 på hemmaplan under onsdagskvällen. Vi når Per Ljusteräng för en kommentar.

– Jag tycker vi gör det ok men är inte riktigt där vi vill vara ännu. Vi måste alla höja oss, vilket vi kommer att göra framöver. Vi saknar ännu lite tålamod i spelet och man måste nog även säga att vår disciplin inte heller är där den borde vara. Vi sätter oss i svåra situationer där vi ger bort pucken väldigt enkelt många gånger samt tar många onödiga utvisningar vilket förrycker spelet och sliter på oss.

Fotograf Christian Wahlgren

Några positiva bitar att ta med oss?

– Givetvis finns det saker vi gör bra, t ex försvarsspelet första halvan är bra både i mittzon och egen zon. Utan att ha pratat om boxplay så måste jag säga att vi gör det bra. Vår juniorkedja är vår genomgående bästa formation ikväll vilket är kul. Plus också för Isaks insats i buren.

Vad händer framöver?

– Träning torsdag och fredag samt ledig helg att ladda batterierna på. Vårt prio hittills har legat på försvarsspel och att hitta ett samarbete i det och bitvis är det ok. Nu ska vi gå mer in på formationerna, anfallsspel och power-play vilket kommer att stärka oss. Sedan är det utvecklingssamtal och en träningsvecka som avslutas på hemmaplan med match mot Forshaga på fredag.

Kör hårt och lycka till

– Tack