Missa inte årets viktigaste match – Tigerkronan 2022

Onsdagen den 16 februari hemma mot Nybro Vikings, så kommer Vimmerby Hockey arrangera årets enkronasmatch – Tigerkronan 2022. 

I en tid där pandemin fortfarande pågår tycker vi det är väldigt tråkigt att vi inte kommer kunna ta in publik i den utsträckning som vi vill och önskar, och som en gratismatch förtjänar.

Därför fortsätter vi med fjolårets upplägg för enkronasmatchen, när vi i princip inte kunde ta in någon publik överhuvudtaget, med de nuvarande restriktioner som råder.

Vimmerby Hockey har en stor grupp starka, solidariska, lojala och stöttande samarbetspartners. Det är ni som ser till att vår verksamhet kan rulla på i den utsträckning som den gör och kunna fullfölja de ambitioner vi har.

Och nu vänder vi oss till er för att stötta oss i Tigerkronan 2022.

– Det är väldigt viktiga intäkter för Vimmerby Hockey i en osäker pandemitid, där vi just nu står utan några större intäkter under våra matcher, säger Anders Kostenius i Vimmerby Hockeys styrelse.

Ett flertal samarbetspartners har redan gått med – och dessa kommer publiceras senare ikväll.

Vill du också vara med? Har ni inte redan fått ett samtal eller mejl, så tveka inte att höra av er till oss på kansli@vimmerbyhockey.se för er medverkan. Alternativt telefon 0492-151 94.

Vi behöver Ert stöd!

Foto/Montage: Meijer Media