Adam Lidström klar för Vikings!

Nybro Vikings representationslag kan presentera ett nyförvärv i form av en center. Det är Adam Lidström som har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2022/2023.

Adam Lidström är klar för Nybro Vikings. Adam, som har spelat över 200 matcher i Hockeyettan, kommer senast från spel i Linden Hockey. Dessförinnan är det Västerås IK och Enköpings SK som varit klubbadresser. Den senaste säsongen blev det totalt 45 matcher och 34 poäng, fördelat på 14 mål och 20 assist.

– Jag valde Nybro eftersom de är ett topplag i ligan och varit det i flera år. Det känns som ett väldigt bra alternativ för mig där jag är i min karriär just nu. Nybro är proffsiga och har en bra miljö för att kunna utvecklas ännu mer som hockeyspelare. Mina förväntningar inför resten av säsongen är att det kommer bli ett roligt lag att spela för och att vi har stora chanser att gå långt i vår!, säger Adam.

Klubbchef Rasmus Aro om nyförvärvet:
– Vi är inne i november och vill bredda truppen mer rent numerärt. Vi tror att Adam kommer att passa bra in hos oss, det är en spelare som jobbar hårt över hela isen och har en bra blick för spelet. Det är också en fördel att han kan spela både center och forward. Adam är på plats i Nybro och har gjort sitt första träningspass under torsdagseftermiddagen.

Varmt välkommen Adam!