Vinst borta mot Tyringe

Igår söndag 15/1 innebar bortamatch och bussen rullade hela vägen till Skåne för match mot Tyringe.

Det blev en bra bortamatch för Huddinges del. Efter den första perioden hade man ledningen med 0-2. Andra perioden slutade 0-0 och detta trots att skottstatistiken visade hela 3-18 till Huddinge. 36 sekunder in i den tredje perioden reducerade Tyringe till 1-2 men Huddinge replikerade snabbt och psykologiskt genom att göra 1-3 endast 30 sekunder efter hemmalagets reducering. När det återstår ca 5 minuter av den sista perioden sätter även Huddinge spiken i kistan genom att göra 1-4.

Statistik ifrån matchen:

Tyringe SoSS – Huddinge IK 1-4 (0-2, 0-0, 1-2)

1-4 Collin (Asplund, Kämpeberg)

Albin Andersson stod hela matchen och stannade på fina 96,00 i räddningsprocent.

Publik: 408 personer.

Nästa match spelas hemma onsdag 18/1, Eskilstuna Lindén kommer på besök och matchstart är klockan 19:00.