Övertidsförlust hemma mot Lindlöven

Det blev en förlust hemma mot Lindlöven idag med 1-2 efter att gästerna avgjort under sudden death.

Lagen bjöd på en fartfylld förstaperiod där gästerna inledde bäst men hemmalaget jobbade sig in mer och mer i matchen. Det fanns lägen att göra mål också, bland annat ett friläge från Strömsbro men perioden förblev mållös.

I den andra akten blev hemmalaget tillbakapressade en del och det bjöds på en hockey som spelades fram och tillbaka över banan i långa sekvenser. Inte h

eller här fick vi se något mål och vi inledde den tredje perioden med 0-0 på tavlan. Där skulle äntligen målen komma. Gästerna inledde målskyttet, och det i numerärt underläge, men Strömsbro studsade tillbaka ganska omgående och man kvitterade till 1-1 när Philip Hägerström la in en snygg backhand. Trots att man fick chansen i fem mot tre i slutminuterna så fick man inte in pucken och matchen fick tas till förlängning. Där var det gästerna som skickade in avgörandet till 1-2 efter 3.47 och man tog hem extrapoängen.

Strömsbro IF – Lindlövens IF 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1)
Skott: 29-38 (12-8, 9-13, 7-14, 1-3)
Utv: 10-39 (2-2, 2-2, 0-33, 6-2)

0-1 (51.54) Johannes Jämsén (Filip Barklund, Elias Lindgren) SH1
1-1 (52:36) Philip Hägerström (Abbe Broberg, William Eriksson) PP1
1-2 (63:47) Elias Lindgren (Anton Widmark, Isak Jonsson) PP2

Nästa match spelar vi på onsdag den 1 mars när Sundsvall gästar oss hemma på Testebo.